Vinurile noastre
Afla mai multe
![3sticle2](https://cramacorbut.ro/wp-content/uploads/2022/08/3sticle2.png)
Vinuri albe
42 Lei
Sauvignon Blanc
Vin alb sec de o culoare galben pai cu reflexe verzui, cu miros și arome delicate de soc, iasomie și flori de viță-de-vie. Gustul proaspăt și intens este susținut de o aciditate plăcută. Se recomandă a fi asociat cu selecții de brânzeturi, salate, pește și pui.
Temperatura recomandata pentru consum: 12°C.
Alc: 12.4% vol
42 Lei
Riesling Italian
Vin alb sec de culoare galben-verzui, cu un miros delicat de fructe mediteraneene la care se adaugă un parfum de fân proapăt cosit. Gustul amintește de cel al piersicilor coapte.
Un vin surprinzător, elegant, bărbătesc și sobru, dar în același timp vioi și recomfortant.
Datorită acidității se recomandă a fi asociat la preparate din pește gras, carne de pasăre și fructe de mare.
Alc: 12.5% vol
42 Lei
Chardonnay
Un vin sec elegant, cu o aromă florală distinctă, ce se recomandă a fi servit rece, alături de preparate din pește, crustacee sau specialități din fructe de mare. Catifelat, suav și tandru, cu o aciditate echilibrată, acesta este dominat aromatic de note florale vibrante.
Alc: 12.5% vol
42 Lei
Pinot Gris
Vin alb sec cu o aciditate echilibrata, dominat aromatic de note florale vibrante si un post gust citric amarui pe final.
Un vin abordabil in gastronomie alaturi de preparate usoare din carne, legume proaspete, branzeturi.
Temperatura recomandată pentru consum: 12°C.
Alc: 12.8% vol
42 Lei
Alb de Diosig
Vin sec, prietenos și lejer, obținut din Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling Italian, Traminer si Pinot Gris. A fost produs numai din struguri cultivați pe Dealurile Diosigului, zonă cu un areal favorabil pentru vinurile albe. Se recomandă a se consuma în compania preparatelor din pește sau a fructelor de mare și a mâncărurilor pe bază de carne albă.
Temperatura recomandată pentru consum: 12°C.
Alc: 11.8% vol
Vinuri rose
47 Lei
Anastasia – Rose de Diosig
DOC CRISANA
Vin sec, cu gust fin de zmeura si fragute, revigorant si proaspat, obtinut din Cabernet Sauvignon si Merlot. Fiind un vin versatil, este potrivit a fi servit atat langa carne rosie cat si langa peste sau fructe de mare.
Temperatura recomandata pentru consum: 7-8°C.
Alc: 12.3% vol